tisdag 26 maj 2009

Mycket hjälp

har jag fått med denna: L (fem år) har tagit bilderna och satt minsann i mitt knä när jag pysslade ihop den.

Äntligen (! - två år, typ) en LO där den gulrosa färgen på chipboarden faktiskt funkade. Visst, har målat en del bokstäver, men det är ju skoj när de går att använda i original också.


lördag 23 maj 2009

Redan överlämnade

kort. Det första är planterat hos ma till morsdag:och det andra skickat till treåring: Riktigt enkelt, men effektfullt; utklippt krokodil 3d-lackades o sattes på distanskuddar tillsammans med pratbubbla. Coola pappret från SassaFrassLass gjorde hela grejen!

måndag 18 maj 2009

Fixat till en burk

som legat länge hemma i väntan på finare skal. En utmaning som Petra håller i på JP Hobby gav mig eld i baken.

Så här såg den ut före:


... och så blev den sen:


Vad jag nu ska fylla den med återstår att se, "drömmar" inspirerades av mitt favvomolnpapper.

Blog candy


med massor av godsaker i en blogg som firar 5000 besökare (imponerande!) finns här.

fredag 15 maj 2009

Kort i kubik

Pysselkväll med tjejerna igår, skoj! Liftade ett kort från begåvade Ninas blogg, och gjorde det igen och igen. Befriande att få lite flyt och ett "garanterat" bra resultat :)


Har gjort klart ett halvfärdigt till idag:


onsdag 13 maj 2009

Alldeles rund

blev den, min första icke-fyrkantiga! Det var skoj att testa annan form, blir absolut fler! Tack Petra för allt skojigt bling!


Tjoho

jag vann!!!
http://myamias.blogspot.com/2009/05/layouttavling-papermaze.html
Glad!

tisdag 12 maj 2009

Ett kort

som skulle göras denna veckan inspirerades av Myamias kort09. Kan dock inte peka ut vilket längre... Lite från flera blev det nog snarare!


Gjorde egen shimmer mist av gammalt glitterpulver (vi pratar 90-tal - den som spar hon har) och sprayade på cardstocken, men det syns inte så bra på fotot. Nu får det ligga och platta till sig tills det ska skickas i slutet av veckan!

måndag 11 maj 2009

Vinter

är inte alls vad jag längtar efter nu. Men när det blåser om knuten är det skönt att tänka att det ändå är sommar på väg och inte vinter...


torsdag 7 maj 2009

1 årsjubileum

i Myamias blogg.
Det var inte så länge sedan jag såg hennes blogg för första gången, kan definitivt rekommendera ett inspirerande besök där. Sitt jubileum firar hon med bloggtävling: att lifta någon av hennes LOs och jag har hakat med denna:


denna LO har jag liftat: http://myamias.blogspot.com/2008/12/spillbitsmaraton.html

tisdag 5 maj 2009

Med text på baksidan

om hur det gick till under perioden när O la blöjan. Ibland tycker jag att det inte får plats text på framsidan (dålig planering?), då skriver jag helt enkelt på baksidan. Denna inspirerad av en AnnaB-LO och av att Petra sa att hon hade veckat band på en nål (fast hon har limmat fast en pärla på spetsen för att det inte ska bli "farligt ;).


måndag 4 maj 2009

Nästa födelsedagskort

fick jag mycket hjälp att göra. L 5 år bestämde och så klippte vi tillsammans. Numera är det även dekorerat med flaggstång på baksidan, vi får väl se var det slutar innan det är dags att skicka iväg det...


Passar på att lägga ut en LO från tidigare i år, med fördelsedagskortsmottagaren, kusin E, på.


söndag 3 maj 2009

Maj

innebär många fördelsedagar i vår familj. Har fixat tre kort med samma papper, det ena hann dock iväg idag innan fotografering.