torsdag 31 december 2009

Top 10 2009

Jag älskar ju listor, så här kommer mina favoriter från 2009:

Önskar er ett Gott Nytt År med mycket kärlek o inspiration!!!


tisdag 29 december 2009

Byte

Mitt i jobb o datorbyte finns inte alla bilder tillgängliga. Denna gjordes för ett tag sedan (inspirerad av Myamia, går ofta dit för inspiration!), men fotades just.söndag 20 december 2009

StjärntavlaIdag har vi träffat många kära vänner, först julbord med clown och sedan vespapizza o vin.

Och allra först började dagen med pyssel i stearinljuset sken, maximalt mys! Lovisa och jag smög upp vid sjutiden och då passade jag på att pyssla lite. Har länge tänkt göra en AliE inspirerad tavla, äntligen blev det gjort. Här står den på plats på kökshyllan:

torsdag 10 december 2009

Lycka att vara två

Nu kör vi så det ryker, här kommer ett favoritpapper med träådringen.

Tur att jag beställde ett par stycken när jag ändå höll på. (Detta och OAs molnpapper från i våras som är de två (enda?) mönstrade papper som fått följa med i mer än en beställning. Tur, så att jag kan ha kakan kvar, fast jag tagit ett rejält bett av den...)


onsdag 9 december 2009

Färgutmaning

från tidigare i höst; grönt och orange.

Och till det tog jag en av sommarens absoluta favvobilder. Fast L kunde gott fått lite mer ljus i ansiktet, men vad gör väl det om hundra år? Jag minns iallafall den härliga dan med bad hos S och A på Ljusterö, och blir glad och varm även om det är mörkt och kallt ute nu.


tisdag 8 december 2009

Ojdå,

lätt att tro att alla små paket tog musten ur mig, men så var det inte! Bäst att bjuda på nåt med många bilder idag, då: Ett svenskanpassat Familj-album.

Jag ville hellre ha ett "j" än ett "y" på slutet, så det var bara att skära till själv. Och när jag ändå trixade med fonten på datorn var det lätt att kolla så att bilderna blev tillräckligt stora för att täcka albumets sidor. Frågan om de genomskinliga mellansidornas vara eller ickevara debatteras fortfarande...Jag fick lite "hjälp" vid fotograferingen, så på slutet fick jag sno mig rejält...