måndag 15 februari 2010

Bubblig

är den, trots att den legat sedan i höstas, innan jag satte dit fotot förra veckan. Gjorde bakgrunden baserad på Dina Wakelys utmaning att göra ett visst antal lager för länge sen. Sju kom jag nog upp i iaf! Bakom fotot (som går att "öppna") finns lite tankar från i höstas, innan sprutorna togs i vår familj.


onsdag 10 februari 2010

Ljusskygga?

Eftersom jag vet att minst en av damerna på bilderna inte gillar att vara med på bild, fick den bli lite lätt blurrad. Återigen fina kitet! Gillar lilla kuvertet och har faktiskt utnyttjat möjligheten att lägga i lite text.

Det var roligt att ha sällskap också; L 6år. Jag gillar framförallt de färgmatchade omlotthjärtanen <3

måndag 8 februari 2010

Äntligen klart!

Får jag väl ändå säga om lapptäcket som jag började klippa till under sommaren 2008, höggravid med stora pysselförhoppningar inför mammaledigheten.

Och det mesta fick jag sytt, inkl ett antal korsstygnsbroderade stjärnor, innan det tog stopp i somras. Så har det legat och bara väntat på sista kviltningen, hela hösten. Och minsann; förra helgen blev det klart. Andäktigt kan jag nu ha det över fötterna när jag läser en bok.

Note to myself: Börja inte på ett nytt lapptäcke innan du är pensionär, allraminst...

Mer kittat

Kunde inte låta bli att skära lite remsor av de fina papperna, och satte ihop dem med bilden på A i bassängen. Sen fick denna stå så i en hel vecka, men igår konstaterade jag om att den skulle handla om vatten, vilket A är väldigt förtjust i, i alla former! Ett par historier har jag slängt dit på baksidan, för jag ville inte ha med mer på framsidan. Har fått prickhjälp av L.

Hittills har det även blivit ett kort också;

söndag 7 februari 2010

Jag fick ett kit

som grattis till nya jobbet av Petra häromveckan (tack snälla Petra, det var underbart kul att pyssla med!) och tillsammans med det en utmaning att få till två LOs o ett kort; och det har det minsann blivit (tre LOs tom):

Började med att klippa sönder det kantskurna pappret och rita cirklar (som jag tänkt göra ett tag). och vem har sagt att fotomattor måste vara diskreta?

Fortsättning följer, nu vill min man använda datorn till läsläxan...