onsdag 28 juli 2010

Tänk vad tiden går fort...

Förra året en liten pjadd och denna veckan två år! Stoppa tiden!

måndag 26 juli 2010

Egen skörd

Nu njuter vi av lediga dagar och sommarens skördar.

lördag 24 juli 2010

Dagistiden är över

för äldsta dottern. Här finns dokumenterat hur det var att lämna förra dagiset när vi flyttade. Texten (på baksidan) om hur det var att lämna sitt första dagis, även som föräldrar, var skriven för över två år sedan, och intressant att läsa nu. Har hänt en del på dagisfronten sen dess...
Därmed är ett UFO sedan två år sen avslutat. Gott!

måndag 19 juli 2010

Kvällspromenad

Härliga dagar, härliga kvällar!

Har liftat Ali Es fotoupplägg för andra gången!

söndag 18 juli 2010

Småbarnsmorsor i Rom

Till mitt sista gästDTinlägg hos JPHobby i slutet av juni gjorde jag denna:

Det började med att jag såg Camillas inspirerande tutorial och satte igång att skära papperna. Två färdiga bakgrunder hade stått till sig i över en vecka, utan att jag kunnat hitta rätt bilder. Funkade inte med barnbilderna och de jag gjorde nästan svartvita för att de skulle gå ihop med det orangea. Men så hittade jag dessa och lunchfotot passade ju perfekt! Och jag vågade dessutom skära i fotot, en detalj jag haft på min inspirationslista länge!

lördag 17 juli 2010

Stockholmshelg

Till mitt sista inlägg som Gäst-DT hos JPHobby i slutet av juni:

Väldigt enkel och ren, även för att vara min stil. Gillar att scrappa även dessa foton, tagna med mobiltelefon och inte helt fantastiska i färgen. Minnena de bär är desto viktigare!

Texten är stämplad med en ministämpel jag haft liggande länge och jag kan berätta att det tog sin tid att sätta alla orden…

fredag 16 juli 2010

Glad sommar

En av utmaningarna (enda jag hann med) på JPs midsommar crop var att göra ett kort med ett enda lager papper. Stämpel, färg o embossing var tillåten.

Jag ville ändå ha lite dimension, så de blev lådformat (typ tändsticksask) med ett hål i. Damaskstämplarna är embossade och sedan målade med utspädd akrylfärg, som torkades av innan den hann torka. Blommorna har fått krackeleringslack på sig.

Nu börjar min semester! Tjoho!

torsdag 15 juli 2010

Coola band


Ända sen jag fick se denna LOn i början av året har jag suktat efter de coola banden.

Och nu, tack Petra för tipset, är de snart i brevlåda nära mig!


Storkusin

Idag fyller en av storkusinerna 13, klart hon skulle få att kort med sin bild på när hon firades för någon vecka sedan. Formatet är 15*20 och knytbandet är öppningsbart och fäst under biljetten.

Massor av grattis på din dag!

onsdag 14 juli 2010

Virkprojekt pågår

Har införskaffat garn till semesterprojekt: en blommig väska!

tisdag 13 juli 2010

Solsken i blick

En av de första bilderna från solsemestern i höstas. Denna låg på pysselbordet, när jag insåg att den kvalar in på JPs juliutmaning!

Undrar om det någonsin blir nåt minialbum om den semestern som jag tänkte jag skulle göra - nu finns det ju massor med nya bilder jag hellre pysslar med...

Till far o morföräldrar:

Vi har varit på legoland!