onsdag 29 september 2010

Sammanfattning av förra året

Pysselorken tog slut halvvägs in i Nook-månaden. Denna, med fokus på journaling, hann jag dock göra innan. Texten hade jag redan skrivit, men inte använt än, ibland ska man ha tur. Lite nöjd med att jag fick med så mycket text, utan att den dominerade! Heja Petra, som hänger kvar i slutproven!

lördag 18 september 2010

Tokyo

Med ett foto från nätet - orkade inte leta o scanna - texten handlar om det jag minns tydligast från trippen till Tokyo 2002. Härliga minnen, till Tokyo vill jag verkligen återvända.

Så glad för att detta blev nedskrivet; jag scrappar för det mesta foton allteftersom de tas, så dessa lite äldre händelser blir sällan uppfångade! Till måndagens tema att berätta om en plats.

fredag 17 september 2010

Värsta mjölkmustaschen

Nu är den dokumenterad; mustaschen som så ofta dyker upp kring vårt middagsbord!
Egengjorda dekorationer var temat för dagen!

torsdag 16 september 2010

Imse vimse spindel

Massor av spindlar har vi här varje sensommar. Barnen jagar med håvar och får dränka i spannar med vatten. Taskigt mot spindlarna - jag vet - med det finns massor och jag tröttnar på de smutsiga fönsterbrädorna. Visste ni hur mycket spindlar skitar ner - utöver näten?

Fast den här spindeln är vi rädda om!

Till en Nook utmaning där stygn och band skulle finnas med.

onsdag 15 september 2010

You

Med ett antal punkter kring tekniker och detaljer var utmaningen att göra en "shabby" LO. Inte mitt område, men det var kul!
Kul att äntligen använda den där gamla tidningsbiten vi hittade i gamla huset. Synd bara att jag inte kan hitta nåt datum i den.tisdag 14 september 2010

Blomma

Hade sparat en påse från Lindex i ett par år, för jag tyckte att blommorna på den var så coola. Så här blev den när jag klippte ut den och satten den på en LO:

Så klart till Nookutmaningarna under September.

fredag 10 september 2010

ur Lovisas synvinkel

Om man sätter en kamera i händerna på en sexåring, är detta bilderna man får; jag tycker att hon lyckats fånga en vanlig söndageftermiddag hos oss! Dubbeln är till en av utmaningarna på the Nook.

torsdag 9 september 2010

Noga utvald

Det tog oss lite tid att gå igenom LEGO-shopen när vi var på Legoland i somras. Det var ju viktigt att hitta rätt LEGO att spendera sina semesterpengar på, och när vi till slut kom hem, var legot det första som skulle packas upp!

Tyvärr kommer jag inte ihåg var på nätet jag hittade "mönstret" till cirkeln, men helt klart är att jag inte ritat det själv.

söndag 5 september 2010

ATCs - Små kort

Nästa utmaning gällde att göra tre små kort, max 6 * 9 cm. Två av de tre är dessutom redan "använda", kul!

September

Oj vad tiden går fort. Men höst innebär ju inte bara vardagscentrifug, utan även hemmamys och pysselkvällar. Nook kör utmaningsrace under september, och jag var lättlockad när Petra drog dit mig! Här skulle det användas flera olika fonter och färger i titeln: