söndag 28 november 2010

Julstämning i förtid

Snön har verkligen triggat julkänslan hos mig. Så nu är stjärnorna på plats och ljus i varje hörn.

torsdag 18 november 2010

Vändbar

En rest från septemberracet på the Nook. Kommer inte ens ihåg vad utmaningen var för denna. Doodling?

måndag 15 november 2010

Veckans skiss

Veckans skiss fångar ofta mitt intresse, och så går jag där och tänker att den, den ska jag göra. Och så vips är det måndag igen och en ny skiss på väg. Denna gången fick jag iallafall gjort den, men för sent för att fånga dagsljuset till fotograferingen. Men är väl en bal på slottet?söndag 7 november 2010

Inspirationskälla

Måste erkänna att jag är rätt svag för det Ali Edwards gör, så till den grad att jag redan har både köpt och skurit ut min egen hög med adventslappar, som bara väntar på att fyllas med lagom svåra uppdrag inför december. Bildbevis kommer så småningom, när text fyllts på.

På tal om december och AliE, jag började på ett December Daily album 2008, men tappade sugen totalt när hela familjen låg däckad i maginflusensa under en vecka precis innan jul. Men eftersom jag ogillar oavslutade saker är det dags att att tag ta i det där, och idag har jag rotat fram alla ihopplockade papper och utskrivna foton.

I somras hade Ali några gäst-inspiratörer och detta album är starkt inspirerat av en av dem: Jag gillar den matta ytan som blir när den täckts av gesso.