torsdag 30 december 2010

Top tio 2010

Följer många andra bloggares exempel och gör en lista:
Här kommer mina favoriter från gångna året! Gott Nytt År!


Uppsamlingsrace

får man väl kalla det när allt gjort i år ska hinna läggas ut. Gjorde varsitt minalbum i julklapp till mina och Os föräldrar. Mycket enkla, med teckningar från barnen som enda dekorationer. Färdiga precis i tid för att hinna slås in som julklapp...


För en vecka sedan

höll jag som bäst på med det sista med paketen. Allra mest nöjd är jag med etiketterna.

Ganska enkla, men jag har lärt mig av tidigare år; att nåt som är så kul som att slå in paket, kan bli så drygt när man har alldeles för hög ambitionsnivå. Så jag är ganska nöjd med årets strategi; slå in i papper allt eftersom och satsa på snabba, men ändå personliga, etiketter.

Har scannat in "god jul" i egen handstil och gjort till en stämpel i photoshop; fixat själva rundlarna i powerpoint och sedan skrivit ut på fotopapper. Stansat ut med cirkelstansen och kört genom Xyron för att få dem självhäftande. Fast jag inser nu när jag skriver det att det visst blev en del steg av det iaf...


Höstlov

Tycker fortfarande att nåt saknas på denna, men avslutar ändå och lägger till handlingarna... Det var ändå texten som var viktigast.

onsdag 29 december 2010

Sommarminne

Så här mitt i snödrivorna, är detta ett av mina sommarminnen, raden av kossorna som nyfiket tittade på oss när vi kommit långt in på ett övningsfält där O gjorde lumpen för många år sen, på jakt efter en löprunda att nostalgi-springa på.

tisdag 28 december 2010

Har fått en ...

... award av söta Helen: Tusen tack!

I utmärkelsen ingår att berätta tre saker om mig själv:
Jaha, vad tar vi då? Får nog bli:
Strukturerad, kreativ, otålig

(Fascinerande att strukturerad spontant blev första alternativet, jobbade nog lite för mycket precis innan jul... ;)

Skickar vidare till Petra, som ger mig massor av inspiration!

måndag 20 december 2010

Kortskissen

Har sedan starten följt kortskissen och inspirerats av både skisserna och de fina tolkningarna. När de skulle fylla på sitt dt-gäng tänkte jag minsann inte missa denna utmaning. Sagt o gjort, fast inte förrän sent igår kväll, därav det taskiga ljuset på fotot. Och gissa hur glad jag blev när jag fick skojigt svar redan under dagen idag! Tjoho!