måndag 24 januari 2011

Kortskiss #120

Det är superroligt med kortskisser. Var i princip färdig när jag tyckte att det blev lite för monokromt. Vingarna som är en gammal spraymall, låg bredvid och lockade. Kanske byts de ut mot nåt hållbarare när det är dags att skicka kortet, men tills dess tycker jag att det blev en skoj brytning. Kolla de andras superfina bidrag på kortskissen.

onsdag 19 januari 2011

Tittut

Detta är faktiskt en "2010:a". Hade lite prestationsångest när denna skulle skickas in till Veckans skiss, så den blev aldrig färdig. Men nu är jag klar med den; dags att lägga till handlingarna, alltså!

(Denna skickades in istället)

måndag 17 januari 2011

Kortskiss 119

Mitt bidrag till veckans kortskiss:

söndag 16 januari 2011

Oskars musik

Idag firar vi Os femårsdag! Ville dokumentera hans favoriter just nu, han har egna länkar till videorna på Youtube. Extra kul (kanske inte nån slump) att de också är mina favoriter:


Ambitions (Kallas även för "Don't you know" häromkring)

tisdag 11 januari 2011

Skiss och sömmar

Här är det dubbelinspiration som gäller: Upplägget med pappret i kanterna kommer från Veckans skiss, och stygnen kommer från Kinsey. Kolla runt lite i hennes blogg vettja; fantastiska sömmar!


måndag 10 januari 2011

Kortskissen

Mitt första bidrag till kortskissen, tillika födelsedagskort till O som fyller år till helgen. Gissa hur många år ;)

söndag 9 januari 2011

Knasboll

Har varit lite klent på pysselfronten ett tag, men nu när magsjukan slutat härja (hela familjen i karantän i tio dagar känns ganska asocialt) blev det lite tillfälle att sysselsätta sig utan minderåriga medhjälpare. Denna till Jånnas lifttävling: