måndag 31 oktober 2011

Kortskiss #150

Måndag och dags för ett nytt kort igen. Upplagt för svart-orangea kort, men det blev det visst inte för min del. Kila in på kortskissen för att se de andras tolkningar!

tisdag 25 oktober 2011

Fina papper

Lite vimplar och lite färgsplatter - det var lätt att pyssla med så fina papper! Till och med delar av textremsan i nederkanten är använd till vimplarna.

För Scrapfabriken!

måndag 24 oktober 2011

Kortskiss #149

Veckans kortskiss, med metall som extra utmaning, och de andra bidragen hittar du här.

onsdag 19 oktober 2011

Ridtävling

Ridtävlingen i början av augusti fångade inte direkt intresset hos kidsen... De står längst uppe på läktaren och tittar på cykelbanan bakom istället!

tisdag 18 oktober 2011

Fotogömma

Har haft det fina kuvertet som förvaring av bilderna från i somras. Konstaterade att jag inte kommer göra typ 10 layouter med djur på från vårt djurparksbesök i somras, men ville ändå ha dem samlade. Så så fick det bli, valde ut en av bilderna som LO-bild och lät resten ligga kvar i kuvertet som jag fäste på LOn!


måndag 17 oktober 2011

Kortkiss #148

Måndag och dags för en kortskiss!

söndag 16 oktober 2011

Docklek

De tre absoluta favoritpapperna just nu; läckert med blommigtblommigt och woodgrain!

lördag 15 oktober 2011

Kort med blomma

Ett enkelt kort med inlaga för Scrapfabriken.


tisdag 11 oktober 2011

Splashar

Såå kul det var att leka med Distress Stains i senaste DT-paketet från Scrapfabriken. Har tidigare sett Julie Fei-Fan Balzers "utvärdering" av den, och kolla in hennes sida om ni vill ha en riktigt uttömmande test. Hos Julie hittar ni också chevronmönstret jag blivit inspirerad av nedan.


Fick lite "hjälp" med schablonerna, och det visade sig att färgen var lätt för A, 3 år, att hantera. Så hon fick faktiskt "dutta" lite på egen hand sen...

måndag 10 oktober 2011

Kortskiss #147

Den här var skoj, ska bli roligt att se vad de andra på kortskissen gjort:

lördag 8 oktober 2011

Gesso + mist

En bakgrund som lektes fram; mist i två färger, gesso med roller (tack Petra!) och sedan gesso genom shablonen.
fredag 7 oktober 2011

Fredagsmys!

För ett par veckor sedan, när det fortfarande var ljumma kvällar, fastnade vi i ett härligt fredagsmys på grannarnas trappa!

I kanterna på fotot syns att ambitionen egentligen var att fixa lite innan helgen...

onsdag 5 oktober 2011

Kompisbok

Häromhelgen gjordes det en kompisbok på noggrann beställning av dottern inför ett kalas. Ett par dagar tidigare hade det poserat och fotograferats, så ett par bilder med dubbelhäftande tejp på baksidan fick också slinka med i samma paket.

tisdag 4 oktober 2011

Augustiminnen

Medan jag pysslar färdigt nästa veckas inlägg till Scrapfabriken - ett minialbum som inte ville bli klart denna veckan - blev de här två till istället.

Insåg när jag var klar att att de båda fått kraft som bakgrund, och att jag redan tidigare klottrat ner text till dem. Ja, jag får väl sätta det på baksidorna då!


måndag 3 oktober 2011

Kortskiss #146

Kortet är redan på väg till brorsan, som fyller år idag! Hipp hipp hurra!
Inspiration från kortskissen, kolla resten av bidragen också!

söndag 2 oktober 2011

Uteväder

Oj vad det fina vädret fick fart på oss. Pyssel o bloggande hamnade helt klart i skuggan av uteaktiviteterna. Denna bloggades hos Scrapfabriken i veckan som gick.