måndag 30 april 2012

Kortskiss #173

Måndag  och dags för kortskisskort igen :)


onsdag 25 april 2012

Skidåkare

Med målet att få våra barn att gilla skidåkning packade vi väskorna och satte (la) oss på nattåget till Åre veckan innan påsk. Med skidskola och god stöttning av tonårskusin gick det utmärkt! Mission accompished - det blir fler skidresor i vår familj!


tisdag 24 april 2012

Stjärnpapper

Det är sällan matchen blir så perfekt som denna gången. Hade redan ett utskrivet foto föreställande den dagliga utdelningen av stjärnor till våra barn när jag fick Reprints vackra stjärnpapper av Helen!


Hittade en bit av ett annat stjärnmönstrat papper i gömmorna och dekorerade med svartvit twine och en snygg nål från Tim Holtz.

måndag 23 april 2012

Kortskiss #172

Tyvärr blev det inte något kort för mig denna veckan, men kika in på den härliga skissen ändå. Däremot kommer här tolkningen av förra veckans skiss; i tillfällig avsaknad av Photoshop fick det blir lite fördröjning!


Och så lilla kortet som ligger i fickan:

söndag 22 april 2012

Kort med fjäril


Från Whisker Graphics kommer både twinen och de superfina papperspåsarna Scrapfabriken fick in i sin webshop för ett par veckor sedan. Kunde inte låta bli att göra ett kort, med veckans kortskiss som utgångspunkt. Använde den lilla söta datumstämpeln för att markera dagen, stämpeln kommer att bli välanvänd hemma, gäller bara att se till att inte vara ute i alltför god tid så att mottagarna kan räkna ut vilket kort de får ;)

Inne i fickan i papperspåsen ligger ett litet meddelande; med den vackra fjärilsstämpeln från gummiapan som dekoration!

söndag 15 april 2012

Kortskiss #170

Så här nästan en vecka efteråt kommer mitt kort till veckans kortskiss. Imorron kommer ett nytt :)

tisdag 10 april 2012

Mer washi

Tycker inte alltid att det behövs så mycket mer än washi och lite andra dekorationer. En titel hade ju sutti fint, förståss, men den kom inte dit innan fotografering ;)


tisdag 3 april 2012

Twine

Hade tänkt att denna layout skulle bli full med twine, för ni har väl sett hur många fina färger Helen har fått in i weshopen? Nu blev den inte riktigt det, men väl dekorerad med både öljetter och blommor också!

För Scrapfabriken.

måndag 2 april 2012

Kortskiss #169

Här kommer min tolkning till veckans kortskiss:
Och snart presenteras även vinnarna i 5-årskalasutmaningarna!

söndag 1 april 2012

Is i hamnen

Nu drar vi till Åre för barnens skidpremiär! Och då passar det ju bra med en vintrig layout, med minnen från de kalla dagarna i februari.
Det blev en "one layer" denna gången, med nya stämplar. Tack Petra för de fina stämplarna.