tisdag 29 maj 2012

Morsdags kort


Till morsdag  gjorde jag varsitt kort till mamma och svärmor, med lite mer än bara det vanliga innehållet:
 Först en försättssida för hälsningen.
Sedan en sida med bild på varje barn, med vellum framför där barnen fick skriva/rita sina hälsningar till mormor/farmor.
 Washi å fint gem.
Molnstämpeln från gummiapan fick sällskap av molnpappret från Echo Park. Har använt de mindre mönstrade baksidorna av papperna som framsidor för att bilderna skulle komma fram bättre, men visst är det fint när man ser de roliga framsidorna också när man viker upp bladen?

Materiallista finns på Scrappfabrikens blogg!

måndag 28 maj 2012

Kortskiss #177


Missade min egen skiss förra veckan, så denna veckan har jag pysslat i kapp :)

tisdag 22 maj 2012

Full fokus

Sista spillbiten av Cratepappret från mitt allra första DTpaket för ett år sedan. Är nog våren som lockar fram det gula?
För Scrapfabriken!

torsdag 17 maj 2012

Splash

Med blomdekorationer från ett Studio Calicokit från i vintras. Tyckte faktiskt de var ganska svåra, blev förvånad själv över att paketet faktiskt tog slut så snabbt!
  

onsdag 16 maj 2012

Fjärilskort

Ett enkelt kort, med handskurna fjärilar.

tisdag 15 maj 2012

Semesterminnen

En av bilderna vi tog den där sista dagen på Teneriffa; allt var packat och klart och vi skulle precis sätta oss i bilen till flygplatsen efter en härlig semester. Vad vi inte visste, var att flygbolaget vi skulle resa hem med hade ställt in sina flyg i väntan på konkurs. Så istället för en smidig hemresa, blev det övernattning i Madrid och mellanlandning i Helsingfors. Ja, ja, vi hade haft en bra semester, och vi kom hem tillslut, men just när vi fått veta det var det inte så kul. En liten ö i Atlanten känns ganska "off" i det läget.
För Scrapfabriken!

måndag 14 maj 2012

Kortskissen

Ni har väl inte missat att kortskissen söker nya inspiratörer? Mer information här!


fredag 11 maj 2012

Vårligt kort

Hittade ett foto på ett kort som redan hamnat hos sin mottagare; vi har födelsedagshögsäsong i vår familj nu i början av maj! Är mycket förtjust i twinen, som hittar sig in lite överallt nuförtiden.


onsdag 9 maj 2012

Litet paket med stor tag

Crate Paper har ett tema i slutet av varje månad som heter It's a wrap, och visar inspirerande paketinslagningar. När vi skulle på barnens kusins konfirmation i helgen fick det lilla lilla paketet (konfirmationspresenter ryms ju ofta i småpaket) en tag i flera lager med inspiration från senaste inlägget. Bland lagerna i tagen fick vi, till yngsta dotterns förtjusning, också med hjärtformad konfetti i hemmagjort vellumkuvert. <3tisdag 8 maj 2012

Tema teknik

När det var öppet hus på dagis häromdagen bjöds det både på pjäs och egna byggen på temat:teknik. Klart vi ville ha en bild på flygplanet och höghuset med utanpåliggande (fungerande!) hiss. 

Till själva upplägget har jag inspirerats av en skiss från The Color Room, även om jag inte tog så hårt på just färgerna. :)  

För Scrapfabriken.

onsdag 2 maj 2012

Somrigt

Njöt ev en härlig hemmadag med barnen igår. Då passar det väl bra med en somrig layout från helgens scrapträff idag.

tisdag 1 maj 2012

Pysselsällskap


En lördagmorgon för ett tag sedan när jag hade mycket att fixa, gick jag upp tidigt och satte mig för att pyssla mitt veckobidrag till Scrapfabrikens blogg. Det dröjde inte länge förrän jag fick sällskap, både av klippande och legobyggande barn. Tur att bordet är lååångt! :)scrapfabrikens blogg står det lite mer om denna. Annars hoppas jag att ni får en bra ledig dag i solen!