söndag 8 september 2013

Geocaching

Laddade ner Geocachingappen redan förra sommaren, men eftersom vi aldrig lyckades hitta den närmsta gömman, blev det inte mer av det då. Men skattjakt är ju alltid kul, så en av de sista dagarna på semestern i år packade vi matsäck och gav oss ut på en cykeltur tillsammans med en annan familj. Och tänk, nu hittade vi sex av de nio vi letade efter, mycket tack vare äldsta sonen i andra familjen. Vi fick ge de andra barnen försprång för att de skulle ha en chans :) 

torsdag 5 september 2013

Flakfort

En av den fina dagarna i sommar gjorde vi en tur till Flakfort. Flakfort är en konstgjord ö utanför Köpenhamn, och den närmsta utflyktsön från oss. Lunch, en glass och en tur uppe på fortet, och så hemåt igen. 


När jag gjort detta fotokollage a la Ali Edwards, insåg jag hur mycket jag gillar det enkla och raka.

tisdag 3 september 2013

Sötaste

Midsommar firade vi tillsammans med en annan familj, vilken nyss hade fått tillökning i form av fyra luddiga små kattungar. De var bara 6 dagar, men ändå tillät kattmamman att barnen gosade med dem medan hon sov eller var på jakt. Och på barnen tindrade ögonen...

 

söndag 1 september 2013

Guldstund

Oj, oj oj, vilken lång paus det blev. Hela långa härliga sommaren har gått, och visst har lite pysslats lite grann, men inte så mycket, och framförallt har datortiden prioriterats ner. 
Såg dock en utmaning med guldtema (?) swischa förbi för någon vecka sen, och vad passar då bättre än en bild på Petra, en av mina största inspirationskällor.