onsdag 30 april 2014

pyssligt sällskap

Mitt yngsta barn är väldigt pyssligt av sig; det klipps mycket! En dag låg det prydligt uppklistrat på silkespappret, så jag kunde inte låta bli att fixa en bakgrund på gesso och bara sätta dit det som redan var färdigt.

tisdag 29 april 2014

Glitter

Skvättarna glittrar ordentligt; löst glitter hällt på utspätt lim. Och minsann, denna har legat i utskastfoldern i över ett år. Hrm...måndag 28 april 2014

Glada tjejer

Gillar fotot (bästa Petra :)), och hur den skimrar i verkligheten, men ja, det syns inte riktigt här. 


söndag 27 april 2014

100 mil

Har inte sprungit alla 100 milen, men jag har räknat efter att jag cyklar 100 mil på en "termin", bra vardagsmotion. Pepp, pepp, snart är det hög tid att ta tag i i löpningssäsongen också...


lördag 26 april 2014

5 delar

Fotot är gammalt: från vårt förra hus, och LOn skapad i somras någon gång, efter en utmaning av Petra att bara använda fem delar: Spray, tunt papper, mönsterpapper, titel och så stjärnor. Förstås.


fredag 25 april 2014

Senaste alstret

Med gluggen ordentligt dokumenterad. Lite mindre skev i verkligheten.


torsdag 24 april 2014

Molnpapper

Att det här molnpappret är en favorit är en underdrift. Köpte säkert 6 stycken... Men det är inte alltid så lätt att matcha färgmässigt. Här fick det förstärka himlen bakom Sofia kyrka, där vi hängde med kompisar senast när vi var i Sthlm.


onsdag 23 april 2014

Gelli plate

I födelsedagspresent tidigare i år fick jag en gelliplate; en slags silikonplatta för tryck med akrylfärg. Bakgrunden nedan är första försöket. Och jag kan konstatera att givarna av presenten är lika glada i den som jag, hittills har jag fått hjälp att rolla färg varenda gång.

Och ja, jag har snöat in på utskurna citat av Ali E, vänta bara...


tisdag 22 april 2014

Alltså

jag har inte helt slutat att scrappa, även om det inte är så ofta nu som då. Däremot har jag latat till mig och i princip slutat fota det jag gör.
Men i helgen gjorde jag ett ryck, perfa fotoljus, så nu kanske det kan bli lite uppdateringar här.

Först ut är från äldsta dotterns 10årsdag, och jag fick med både tårtan (pyssel bara det) och pärlnagellacket hon fick i present (stjärnan nere till vänster).