onsdag 29 maj 2013

Ombyggnad

Här duggar det inte tätt med inlägg, direkt. Så är det när det:
1) blir lite för lite tid att pyssla
2) man är dålig på att fota efteråt
3) datorn är för seg för att piffa till fotona
 
Men lyckliga jag fick mer internminne i morsdagspresent! Tänk, det gjorde hela familjen på bättre humör. Och vad ska man med blommor och teckningar till när detta gör susen ;-)
 
Och sen så har vi ju fixat köket (light) under våren också, så nu surfar jag mer på inredning än pyssel, vilket också är en föklarning till bloggtystnaden. 
 


2 kommentarer:

pysselpetra sa...

Knasigt foto, vacker layout och mera pyssel åt folket!!!

CRAFTY VIDEOS TIPS sa...

gotLittle Birdie Secrets .. Jag har precis hittat er hemsida och bara lära känna min väg runt här från vad jag sett hittills är det fantastiskt hänga super arbete fick jag gå nu, men jag kommer tillbaka mycket snart lycka till alla er människor. Grafiken är mycket trevlig. det är en fantstic webbplats super jobb. WWW.WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET (du kanske gillar hantverk tips) det underbara färger kommer besöka min hemsida där kanske några bra information där du kan behöva leta runt på hemsidan i min gästbok och berätta för alla dina vänner. tack så mycket och ha en (god jul) ditt album och kort är fantastiska du gör fantastiska arbeten du är mycket listig person. dina skapelser är fantastiska.